Momenteel te koop


Zo nu en dan hebben wij pony's voor de verkoop. 
Momenteel hebben wij  2 jaarlingen te koop. Een ruintje en een hengstje. Het ruintje is een schimmel, wordt uiteindelijk plm 1.45 cm. Zijn ouders zijn Celtic Sir Parsifal x Coshla Surprise. Een superlieve pony met mooie bewegingen. Dit zal een superlieve gezinspony worden.

Dit is DG Darragh Phelan ( wij noemen hem Muis):


 

Dan hebben wij nog een jaarling hengstje, nog niet gecastreerd. Hij is zwart geboren maar zal ( heel langzaam aan ) schimmel worden.  Deze heet: DG Painted Twice. Is uit de bruine hengst Twinstar JJ Thunderhart x de schimmel merrie Midleton Blossom. Hij is nog niet gecastreerd omdat wij twijfels hebben hem hengst te laten om te zien hoe hij uitgroeit om evt potentiele dekhengst te worden. Maar uiteraard kunt u hem bij verkoop zelf ruinen.  Hieronder ziet u hem eind 2023 en waar hij iets lichter is , is in het voorjaar 2024.

In 2024 zullen er 4 veulens geboren worden.  2 daarvan zijn zeker valk omdat deze van Gooley zijn x bruine merrie.  De andere 2 hebben een palomino moeder en een valk moeder, deze zijn drachtig van Skaergardens  Celtic Night.  Bij interesse kunt u altijd even contact met ons op nemen.